/ Writing /

Fredags tankar

Det har slagit mig att inom 3 månader kommer alla mina 3 kompanjoner ha lämnat mig för att komma tillbaka till där vi startade, i Sverige. Känns så jobbigt att tänka tanken på att vi inte kommer att finnas i varandras vardag och det liv vi lever nu kommer vi aldrig att kunna gå tillbaka till. Men jag vet att vi har en grym tid framför oss! Tiden rullar på och snart står jag också och packar väskan hem för ett nytt steg i livet. 
 
Nästa vecka kommer Elins nya Aupair hit, vilket känns så konstigt, men ska bli så kul att träffa henne! Känns som att jag var den "nya" i området igår, men det var mer än fem månader sen haha! Gud, hinner inte med. Nästa helg åker vi också till Yosemite, vilket ska bli så kul! Och ännu bättre.. endast lite mer än två veckor kvar till hela tjejligan drar iväg till Hawaii, hur underbart! Nej, nu ska jag verkligen ta vara på "sista" tiden med tjejerna, här i USA, i vårt aupair liv såklart. För vi kommer alltid ha kvar varandra och kan lova att USA kommer att träffa på oss många gånger igen. 
 
/ Daily /

En lunch i solen

Dagen igår blev ändå bra trots allt! På dagen gick jag och mötte upp Evelina, vi gick strosade runt lite och satte oss tillslut på ett fik och pratade. Det var en enkel och bra jobbdag, som slutade med en mysig familjemiddag. På kvällen åkte jag till Starbucks för att gå på ett Aupair möte, som även det var lyckat! Kröp ner i sängen vid 11 och somnade direkt. 
 
Imorse åkte jag direkt till gymmet för att köra intervaller i 45 min, samt mag & rumpövningar på det. Var så jäkla skönt och hade hur mycket energi som helst. När jag var klar, åkte jag för att hämta upp Ida & sen blev det lunch i solen i San Anselmo. Beställde rödbetsallad och kyckling, mums! Nu börjar jag snart jobba igen, hoppas på en effektiv dag. Ikväll blir det Cheesecake Factory med tjejerna, mysigt med lite torsdagshäng på kvällen. Puss
 
/ Daily /

Vegas dag 2

När vi vakna upp på hotellrummet så tog vi på oss kläderna och sprang ner till den lååånga kön för frukostbuffén. Mådde inte alls så bra och allt jag ville var att få i mig lite mat. Så värt när vi väl kom in i buffén, allt var så himla gott! Ja.. stör mig också på yoghurten som hamnat på våfflan haha!
Med en sjuk matkoma gick vi till poolen, då dagens planer var poolhäng. Riktigt härlig bakisdag. 
Efter en heldag vid poolen och slappande, så gick vi tillbaka upp till hotellrummet med planer på att hoppa i vår bubbelpool och skåla med champagne. Bara det att när vi väl kommer upp på rummet, så möts vi av vårt kaos från kvällen innan. Det är alltså inte städat än.. Åh så störande. Lite halvsura gick vi ner till poolområdet igen och hoppade i bubbelpoolen på spa. 
En timme senare kom vi upp på rummet, började fixa oss och beställde upp glas till vår dricka. Vi fortsatte att skåla champagne, förfesta med nostalgi låtar och dansa. Älskar dessa två snyggningar! Vi har alltid lika roligt med varandra. (Vi som inte skulle dricka dagen innan vi skulle upp 4.30 för att hinna med flyget, för att inte det värsta skulle hända dvs. att vi missar planet, så satte vi alla alarm redan vid 17 på kvällen haha).
På kvällen hade vi bokat bord på "Lemongrass" på Aria Hotel, en thailändsk restaurang (ja, för ingen har väl missat att vi gillar thai?) Det var hur som helst helt stört gott! Kunde inte sluta äta haha. Så om ni är i Vegas och vill äta rikitgt bra thaimat så rekommenderar jag det verkligen. Super mysigt ställe att äta på också. Den enda haken var väl att middagen gick på ca. 26 dollar var. Så alltså rätt så dyrt, men helt klart värt det! 
Kvällen fortsatte sen på hotellet med spel & fest! Vi lyckades landa i sängarna hyffsad tidigt ändå, vilket var tur, så vi inte missade vårt plan som lyfte 7. Somnade direkt när jag klivit på planet och sov enda från start till landning, så skönt. Kommer iaf garanterat åka tillbaka till Vegas. Vi ses nästa sommar när jag är 21!