/ Daily /

NY BLOGG!! annalj.se

Hej! Har äntligen tagit steget och bestämt mig för att börja blogga på en ny bloggportal. Så från och med nu kommer jag att blogga på forme. Mitt arkiv kommer fortfarande att finnas kvar här! 
 
Ni hittar min nya blogg: HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR
 
 
/ Daily /

The hippie tree

Gud.. skulle öppna min dator och så var den helt vit! Stängde av den och startade om den minst hundra gånger, fick verkligen panik. Som tur var hjälpte vår gäst mig, så himla snällt! Vi har två gäster som bor hos oss från Hawaii just nu. 
 
Idag var jag hur som helst hos frisören imorse och bokade in en tid till fredag, så efterlängat! Behöver verkligen fixa mitt hår nu, sist var i September.. Efter det åkte jag och hämtade upp Sandra och så mötte vi upp Carro. Vi spenderade dagen vid The hippie tree, åt suchi till lunch och fotade. Så mysig och skön dag! 
 
/ Daily /

Riktigt bra dag

Hej! Hoppas allt är bra med er. Jag har haft en jättebra dag idag. Mår bättre, det känns som sommar och solen är äntligen tillbaka! På morgonen åkte jag och handlade och sen satte jag mig ute i solen och åt lunch. Tog med mig Tasha till skolan idag och hon var sååå glad haha. Ethan följde med en kompis hem, så satt kvar och pratade lite med tjejerna på skolan. Nu har jag precis lagt mig i sängen efter en lååång men bra dag. Jag & min vmamma åt en god middag ute på balkongen idag bestående av lax och kale. 
 
Planerna för imorgon är först jobb, sen ett litet möte på morgonen och efter det ska jag möta upp Carro och Sandra för lunch. Kram!