/ Daily /

Här vill jag vara just nu

Nu vill jag bara sitta vid en strand på Hawaii med mina tjejer. Så trött på allt just nu. Har jobbat jätte mycket extra och nu ska min värdmamma åka bort igen på söndag morgon, så kommer jobba dygnet runt från söndag till tisdag. Hade ju massa planer till helgen, men jaja så är det att vara Aupiar, man måste alltid anpassa sig. Idag kom Elin och Ida över på frukost, vi fixade ihop äggröra, smoothie/ fil med jordgubbar & granola, kaffe och muffins som jag och Nicole bakat. Älskar att starta dagen på bästa sätt! Sen tog jag mig ut på en pw i 1 och en halv timma i solen, så skönt.
 
Nu är Ethan iväg hos doktorn och Nicole har tutor. Så fick lite ledig tid till att blogga. Ikväll ska jag till gymmet och sen imorgon tänkte jag försöka att hinna dit också + handlingen. Helgen kommer nog iaf bli riktigt bra, den dagen jag har ledigt haha. Imorgon blir det utgång med tjejerna, sen sover vi alla hos Evelina & på lördagen tänkte vi sätta oss i nån park för mat & solhäng, eftersom det ska bli så fint väder! 
 
Bild från Italien i våras, här skulle man ju kunna hänga.. 
/ Daily /

Sleep sleep sleep

Är allt jag kan tänka på just nu, är så himla trött så kan inte ens lägga mig ner för då kommer jag somna direkt. Igår åkte både min värdmamma & värdpappa bort, så är alltså själv hemma med barnen. Knappt sovit nånting alls inatt och imorse försov vi oss alla, så blev en liten stressig morgon. Nicole var hemma från skolan så vi åkte först till doktorn och sen hem igen. Dagen har spenderats hemma, vi har ätit Sushi lunch, bakat, vart och handlat och spanat in alla VS bikinis inför Hawaii. Nu väntar jag bara på att min vmamma ska komma hem från LA, så jag får gå och lägga mig haha. Mycket jobb, men har vart än skön dag. 
 
Dessa bilder får mig att längta till semester, sol och bad ännu mer.. 
/ Daily /

Ny vecka

Godmorgon! Solen skiner och jag kunde inte ha vaknat på ett bättre sätt. Igår bokade min bästavän flyg hit och jag går runt med ett lyckorus i kroppen. Idag har jag vart och handlat, gått ut med Tasha, ätit en lång och grymt god frukost. Nu ska jag hoppa i träningskläderna och dra mig iväg mot gymmet. Idag blir en lång jobbdag, då båda mina värdföräldrar åkt iväg för jobb. Hoppas ni fått en bra start på den nya veckan. Puss!