/ Daily /

Happy Halloween

 
 
Godmorning sunshines! Vaknade upp till regnet imorse och gud så mysigt! Första gången jag på riktigt uppskattar att det regnar haha. Men det är väl som i Sverige när man längtar efter en solig dag, här i Californien är det tvärtom. Har precis kommit ut från duschen och ska snart skypa med Amelia. Håller fortfarande på med min rematch, men verkar gå med små steg frammåt iaf, så vi får väl se hur det slutar. 
 
Idag är det ju också Halloween för er som missat det! Kommer inte ens ihåg när jag firade halloween sist, då vi alltid brukar resa på hösten, när vädret inte håller i Sverige. Men i år ska jag iallafall fira det och dessutom i USA. Lite synd att jag inte bor med någon värdfamilj, men ska självklart gå trick or treat senare ikväll! Ska försöka fota på gatorna under trick or treat, så ni får se hur det ser ut. Puss
 
/ Daily /

"The best of me"

 
Hallå där! Passar på att slänga in ett snabbt inlägg. Sitter och väntar på att Julianne ska komma och hämta upp mig. Ikväll blir det bio, "The best of me" alltid lika kul med chickflicks haha. Hoppas ni får en bra kväll! Så hörs vi sen, Puss
/ Daily /

My trips this year

 
 Singapore, Malaysia, Thailand
Åhh hur underbart var inte detta då!! Denna resa gjorde jag i slutet på februari och början på mars. Att jämföra Singapore med Thailand går ju inte, då det är två helt olika resemål. Men jag tycker alla 3 ställen gav mycket och det var så skönt att få slappa på stränderna på Koh Lipe i några dagar, efter att ha sprungit runt i en hektisk storstad. Blev så avundsjuk på alla som bagpackade också, hade ju inte haft något emot att stannat kvar där tillsammans med dom på deras äventyr!
 
Italien (Rom)
I slutet på Maj så blev det en välförtjänt semester för att fira mammas 50 -årsdag i Italien. Perfekt innan studenten med en lite längre weekend. Blev helt förälskad i Italien! Vi bodde på en vingård utanför Rom och det var såå himla fint! Vädret skiftade, men ena dagen hade vi det bra vid poolen och andra strosade vi runt i staden, så det gjorde inte så mycket. Kommer helt klart åka tillbaka hit!
 
 
 
USA, New York, San Francisco
Det här är ju egentligen ingen semester, då jag flyttat till San Francisco. Men garanterat en resa iaf! I New York träffade jag så fina människor och saknar dom så mycket. Annars så bodde vi på hotell och gick på kurs hela dagarna. Nu har jag vart här i 5 veckor, och det har gått så sjukt fort alltihop! Har iaf vart en händelserik resa hitills, mycket jobbiga saker, men även grymma upplevelser.