/ Daily /

Phoenix Lake och Brunch

Efter att jag släppt av barnen på skolan idag så åkte jag direkt till Phoenix Lake för att springa. Älskar att ta en pw eller springa på morgonen för då vaknar man, speciellt jag som är så sjukt morgontrött. När jag kom hem så hoppade jag in i duschen och sen kom Evelina och Ida över för brunch. Vi gjorde svenska pannkakor, smoothie, äggröra, grape mm. Sååå gott! Finns inget godare än frukost/brunch. 
 
Nu har jag precis skjutsat hem Evelina och hämtat upp Nicole tidigare från skolan.. så ska snart tillbaka för att hämta upp Ethan också. Hoppas ni haft en bra onsdag! Puss
 

/ Daily /

28 April

Suttit ute på balkongen hela morgonen och myst i solen. Känns verkligen som sommar nu! Till lunch blev det kaffe och en smoothie gjord på grapefrukt, mango och hallon. Lyssnat på alla podcaster jag missat och bara njutit! Så skönt. Nu känner jag mig rätt så färdig på solen, så gick in igen haha. Hur kan du tröttna på solen? tänker säkert ni i Sverige nu. Men hysterin om att jag MÅSTE vara ute när det är sol har helt försvunnit här. Kan nästan säga att det är tvärtom, när det regnar en morgon så kan det ibland vara skönt. Men njuter ju såklart av solen varje dag! Blir på så mycket bättre humör och att ha en snygg solbränna från januari klagar väl ingen på..
 
Puss & Kram!
/ Daily /

Good morning Sunshines

Imorse gick jag ut med Tasha och sen tog jag en morgonprommis på 1 timma, längs Phoenix Lake. Älskar att gå där för att det är så vackert & man möts alltid av glada människor som får en på bättre humör. Nu är jag hemma igen, hoppade nyss ur dushen och har precis ätit frukost. Idag tänkte jag sätta mig ute i solen och äta en god lunch, sen måste jag hämta upp Nicole tidigare för att hon ska göra ett test på sitt High School hon ska börja i. 
 
Hoppas ni får en bra dag! Kram