/ Daily /

En dag med bestie

 
Oj vilken bra start på dagen! Startade upp med en brunch på café Sirap med Amelia. Vi båda hamna i en sån sjuk matkoma efter och jobbigt nog har den inte släppt än. Börjar även känna att förskyldningen hunnit ikapp mig nu när jag inte låtit mig vila. 
För er som undrar kommer jag alltså att jobba fram till dess att jag åker.. vilket nu blir om tre veckor. Jag förstår inte vart tiden försvinner!? Men det börjar närma sig och jag har också börjat handla upp mig på det mesta som ska med. 
 
Är hur som helst sååå taggad!! Har även börjat tänka på allt jag vill göra efter USA. Ja, jag vet att det blir om ett år och jag har inte ens åkt haha, men kan inte sluta fundera kring allt jag vill göra. Men mer om det i ett annat inlägg. KRAM
 
/ Writing /

Some thoughts

 
 
Om exakt 40 dagar sitter jag på ett plan mot New York. Den 22 september känns så lång borta, samtidigt som tiden bara rinner iväg. Därefter, rättare sagt den 25 september hoppar jag på planet som kommer att ta mig till San Francisco, mitt nya hem för 13 månader. Känslorna pendlar från dag till dag, ena dagen känner jag mig hur taggad som helst, medan andra dagen är jag nervös och panikslagen. Jag vet att det kommer att bli ett grymt år, nya vänner, ny familj, nytt land osv. Vem tackar nej till en sån upplevelse? Hemlängtan kommer säkert att spöka ibland, men jag vet att mina vänner och familj kommer att finnas kvar här på samma sätt från när jag åker tills jag är hemma igen. Idag har jag fått mina flygtider, vilket gör det ännu mer verkligt. Snart står jag där i San Francisco med ett helt år framför mig fyllt med nya äventyr, kunde inte vara mer taggad. Jag är säker på att det kommer bli ett sjukt nyttigt och bra år för mig.
 
/ Daily /

My match

 
Kommer endast skriva med de familjer som jag pratat/ skypat med, eftersom att det näst intill trillade in nya familjer hela tiden. 
 
Match # 1. Family: 2 girls, 10 month & 3 years. Location: New York.
Pratade med den här familjen en gång på Skype. Blev ett väldigt kortvarigt samtal, då vi båda två nog kände att vi inte riktigt klickade. Vi hördes alltså inte av mer. 
 
Match # 2. Family: 1 girl, 10 month. Location: Texas, Houston.
Det här var den första familjen som kom upp i mitt aupairroom. Pratade med dom två gånger via Skype. Jättegullig familj, som nästan direkt sa att dem ville ha mig som deras aupair. Hade en hel del beslutsångest här, men valde tillslut att tacka nej då magkänslan inte kändes rätt. 
 
Match # 3. Family: 2 girls, 4 years & 8 years. 1 boy, 10 years. Location: San Francisco, Belvedere.
Fick kontakt med den här familjen lite senare och fastnade ganska direkt. Pratade med mamman och fortsatte sedan att prata med pappan + barnen. Vid fjärde samtalet så bestämde vi oss för att matcha. Äntligen!! Känns så bra.
Kommer självklart berätta mer sen!