/ Daily /

Jacuzzi, dinner and movie

Igår fixade min värdmamma frukost till mig och så satte vi oss ute på balkongen i solen & åt, så himla skönt! Efter ett tag så kom Malin och Carro hit. Vi fixade iordning jordgubbar, chips och juice och satte oss i jacuzzin. 
 
När vi kände oss klara så hoppade vi in och duschade, fixade oss iordning och åkte ner till down town, San Anselmo för middag. 
 
Vi satte oss på uteserveringen på restaurang Lappart och njöt! Kändes verkligen som en varm sommarkväll. Där satt vi några timmar, åt, pratade och hade det mysigt. 
 
Beställde in en hamburgare och fy vad gott det var! Inte den billigaste middagen, men helt klart värt det. Efter middagen åkte vi tillbaka hem till mig, bytte om till myskläder och packade bilen full med kuddar, filtar och godis.
 
Sen åkte vi mot Oakland och drive in movie. Vi såg filmen "San Andreas" som handlar om en jordbävning i San francisco/ Kalifornien.. kanske inte det bästa då vi skrämde upp oss lite, men filmen var sjukt bra! Efter vår filmkväll i bakluckan, så åkte vi hemåt och somnade direkt vid 3 på natten när vi väl var hemma.. Riktigt bra lördag med mina tjejer! 
 
Vad har ni gjort i helgen? Puss